Get Adobe Flash player
Srpski English
Besplatna obaveštenja
Newsletter

Želite da vam šaljemo mesečna obaveštenja o aktuelnim događanjima u centru građevinske bravarije?

Ne propustite

Oktobar 10, 2011
Uredništvo sajta želi dobrodošlicu jednoj od vodećih firmi za proizvodnju sigurnosnih vrata - firmi BOSAL... Detaljnije...

Jul 15, 2011
Sa zadovoljstvom Vam predstavljamo novi dizajn web sajta! Dosta funkcija na različitim stranama su tu da Vam omoguće najbolju pretragu i razne mogućnosti za... Detaljnije...

Jul 10, 2011
Zbog velikog interesovanja stranih stručnjaka iz oblasti građevinske bravarije, u pripremi je prevod PRVOG izdanja na engleski jezik. Knjiga će biti dostupna u elektronskom obliku i moći će da se kupi... Detaljnije...

Kontakt
an image
Ingal Company
11000 Belgrade, Serbia
Email: ingal@sbb.rs

Phone: +381-11-367-0569
Cell: +381-63-223-754
Cell: +381-63-357-000 (Int)

Aluminijumska bravarija - Cene

Kategorija : Aluminijumska Bravarija


kontakt
Red. br. Šifra artikla OPIS Proizvoda ili usluge Jedinica mere Cena
1 TMAL01 Proizvodnja i ugradnja alum. prozora i vrata. Aluminijumski prozori i vrata: 1. Sa i bez termo prekida 2. U sistemu drvo-aluminijum sa hrastom, trešnjom i sl. 3. Neprobojni i protivprovalni sistemi Kontinualne viseće fasade svih tipova sa termo prekidom i staklom. Polustrukturne i strukturalne fasade sa termo prekidom i staklom. Kupole, lanterne i svetlarnici sa Panplex staklom ili Lexanom. m2 Pozovite!
2 TMAL02 Obrada ALUBOND-a, klirita i limova. Na numeričkom obradnom centru poslednje generacije vršimo uslužno sečenje, graviranje, izradu slova i natpisa za reklame i druge operacije. Obrađujemo Alubond panele debljine 1 do 10 mm, Klirit debljine 1 do 30 mm i druge slične pločaste materijale. Izradu vršimo prema vašim fajlovima u .dwg ili .dxf formatu. Ukoliko ste ugovorili fasadu od Alu. kompozitnih panela kod nas možete dobiti panele, kompletnu podkonstrukciju i konsalting. kom. Pozovite!
3 TMKP Podkonstrukcije za kompozitne panele Tehnomarket proizvodi kompletan set podkonstrukcija za fasade od aluminijumskih kompozitnih panela. Naša napredna tehnička rešenja i vrhunski kvalitet omogućuju primenu na najzahtevnijim projektima. m2 Pozovite!
4 TMGRAN Podkonstrukcije za granit. Proizvodimo kompletan set podkonstrukcije za fasadne ploče od granitne keramike sa vidljivim ili nevidljivim prihvatnicima. Osnovni konstruktivni profili su od aluminijuma a prihvatne ploče od Inoksa. Radimo projekte rasterizacije fasade. m2 Pozovite!
5 TMSAV Savijanje aluminijumskih i čeličnih profila. Savijanje Aluminijumskih profila za lučne prozore i vrata. Vršimo savijanje profila na najsavremenijim mašinama sa kompjuterski vođenim procesom. Posedujemo i mašine velike snage sa digitalnom kontrolom procesa za savijanje čeličnih profila. kom. Pozovite!
6 TMTM Sklapanje termičkog mosta. Na savremenoj liniji marke FOM Industrie – Italy vršimo veoma kvalitetnu ugradnju poliamidnih traka sa kompletnom pripremom. Testiranje sklopljenog profila na smicanje obavlja se na savremenom digitalnom dinamometru. Koristimo atestirane poliamidne trake najboljih evropskih proizvođača i to ALFASOLARE – San Marino i TECHNOFORM – Germany. Ove trake ne menjaju mehanička svojstva pri temperaturi do 200°C, nezapaljive su i ne oslobađaju otrovne gasove. Aluminijumski profili sklopljeni kod nas mogu se eloksirati i plastificirati bez obzira na temperaturu procesa. m Pozovite!
7 TMRAD Snabdevanje radionica kompletnim repromaterijalom. Radionicama za proizvodnju Aluminijumskih prozora, vrata, fasada i bravarije obezbeđujemo kompletan set Aluminijumskih profila, Okova, EPDM zaptivki i svog ostalog pratećeg pribora. Svi materijali su atestirani i besprekornog su kvaliteta. Svim našim kupcima obezbeđujemo besplatnu tehnološku podršku i konsalting. kom. Pozovite!
kontakt
Red. br. Šifra artikla OPIS Proizvoda ili usluge Jedinica mere Cena
1 Ai01 PROZORI I VRATA, izrada i montaža, napravljeni od al.profila u sistemima: al-drvo, sa termičkim prekidom ili hladni.Mogući su svi načini otvaranja:okretni, okretno nagibni, ventus, klizni i klizno nagibni.Al profili mogu biti eloksirani ili pulver plastificirani po RAL-ovoj ton karti. m2 Pozovite!
2 Ai02 STAKLENE FASADE, izrada i montaža svih tipova fasada: kontinualne, polustrukturalne i strukturalne.Konstrukcija obezbeđuje maksimalnu toplotnu i zvučnu zaštitu kao i apsolutnu vodonepropustljivost u ekstremnim vremenskim uslovima. m2 Pozovite!
3 AiBOND ALUBOND I ETERNIT FASADE, izrada i montaža sa odgovarajućom nosećom podkonstrukcijom i termoizolacijom.Mogućnost izbora različitih dimenzija rastera i veliki izbor boja alubonda i eternit ploča. m2 Pozovite!
4 AiKON KROVNE KONSTRUKCIJE I NADSTREŠNICE. Sistem osmišljen za staklene bašte i prostore koji zahtevaju prirodno krovno svetlo, staklo paketi od 24 do 50 mm ili Lexan u odgovarajućoj debljini. m2 Pozovite!
5 AiOGR OGRADE I GELENDERI, izrada i montaža u kombinaciji velikog broja aluminijumskih profila što omogućava preko 50 raznih kombinacija vizuelnog izgleda.Mogućnosti spoljašnje obrade su: visoki sjaj, tip inox, zlatna, dekor drveta i crna.Konstrukcija omogućava kombinacije sa kaljenim, žičanim isigurnosnim staklom.Moguće je lučno savijanje profila za zakrivljene i krive pozicije. m Pozovite!
6 AiROLET ROLETNE, KOMARNICI, GRILJE, izrada i montaža.Veliki izbor boja.Kvalitetan i dugovečan okov. m2 Pozovite!
7 AiROLO ROLO VRATA, izrada i montaža.Lamele od aluminijumskih profila u bojama po RAL-ovoj ton karti sa ili bez ventiliranih proreza.Podizanje ručno ili automatski elektromotorom. kom. Pozovite!
8 AiKIOSK ALUMINIJUMSKI KIOSCI.Izradjuju se kao tipski ili po narudžbi.Potpuno su kompletni i u funkciji sa elektro i vodovodnom instalacijom.Namenjeni su za privremena prodajna mesta, naplatne rampe, roštiljnice i sl.Termički su odlično izolovani za ekstremne zimske ili letnje uslove.Cela konstrukcija je od atestiranih aluminijumskih profila. kom. Pozovite!
kontakt
Red. br. Šifra artikla OPIS Proizvoda ili usluge Jedinica mere Cena
1 TALALUBGD PROZORI I VRATA od aluminijumskih profila sa termičkim prekidom, od odgovarajuće serije profila firme ELVIAL, jednokrilni i dvokrilni sa ili bez nadsvetla. Mogući su svi načini otvaranja: okretni, okretno-nagibni, klizno-nagibni. Aluminijumski profili mogu biti eloksirani ili po ton karti RAL pulver plastificirani. Zastakljenje svim tipovima i debljinama termoizolovanim staklima providnim ili u boji.Moguća dogradnja al.roletni, rolo ili fiksnih komarnika.Mere sa objekta. m2 Pozovite!
2 TALALDRVOBGD PROZORI I VRATA od aluminijumskih profila u sistemu aluminijum-drvo, od odgovarajuće serije profila firme ELVIAL, jednokrilni i dvokrilni sa ili bez nadsvetla. Mogući su svi načini otvaranja: okretni, okretno-nagibni, klizno-nagibni.Aluminijumski profili mogu biti eloksirani ili po ton karti RAL pulver plastificirani. Veliki izbor vrste i boje drveta. Zastakljenje termoizolovanim staklima providnim ili u boji.Moguća dogradnja al.roletni, rolo ili fiksnih komarnika.Mere sa objekta. m2 Pozovite!
kontakt
Red. br. Šifra artikla OPIS Proizvoda ili usluge Jedinica mere Cena
1
kontakt
Red. br. Šifra artikla OPIS Proizvoda ili usluge Jedinica mere Cena
1
kontakt
Red. br. Šifra artikla OPIS Proizvoda ili usluge Jedinica mere Cena
1 OTAL1 PROZORI I VRATA od aluminijumskih profila sa ili bez termičkog prekida ili u sistemu aluminijum-drvo, od odgovarajuće serije profila jedne od svetski poznatih firmi proizvodjača al.profila, jednokrilni i dvokrilni. Koeficijent prolaska toplote Uc po projektu. Mogući su svi načini otvaranja: okretni, okretno-nagibni, klizno-nagibni.Aluminijumski profili mogu biti eloksirani ili po ton karti RAL pulver plastificirani. Zastakljenje termoizolovanim staklima providnim ili u boji. m2 Pozovite!
2 OTALFAS ALUMINIJUMSKE VISEĆE STAKLENE FASADE od odgovarajućeg sistema aluminijumskih profila jedne od svetski poznatih firmi proizvodjača al.profila.Moguća izrada svih tipova: klasična, polustrukturalna, strukturalna i panelnog tipa. Aluminijumski profili mogu biti eloksirani ili po ton karti RAL pulver plastificirani. Zastakljenje termoizolovanim staklima providnim ili u boji. Parapeti sa koeficijentom prolaska toplota Uc po projektu i u sistemu ventilirane ili tople fasade. m2 Pozovite!
3 OTBOND Uslužna obrada alubond-a. m2 Pozovite!
4 OTBONDM ALUBOND FASADE od aluminijumskih kompozitnih panela sa odgovarajućom podkonstrukcijom i koeficijentom prolaska toplote Uc po projektu. m2 Pozovite!
5 OTKON ALUMINIJUMSKE KONSTRUKCIJE: Kupole, lanterne i svetlarnici sa Panplex staklom ili Lexanom. m2 Pozovite!
kontakt
Red. br. Šifra artikla OPIS Proizvoda ili usluge Jedinica mere Cena
1 R-PROZ;AL-D Prozori u sistemu aluminijum-drvo.Izrađuju se po sistemu EURO-NUT 68x85 mm. Drvo se završno obrađuje lazurom u dva sloja i lakira vodenim TIXO lakom.Prozora sadrži četiri dihtung gume i pruža maksimalnu termičku i zvučnu izolaciju. Aluminijum se može tonirati po želji kupca. m2 Pozovite!
kontakt
Red. br. Šifra artikla OPIS Proizvoda ili usluge Jedinica mere Cena
1 MBAL1 PROZORI od aluminijumskih profila sa termičkim prekidom ili u sistemu aluminijum-drvo, od odgovarajuće serije profila firme ALUMIL, jednokrilni i dvokrilni sa ili bez nadsvetla. Mogući su svi načini otvaranja: okretni, okretno-nagibni, klizno-nagibni.Aluminijumski profili mogu biti eloksirani ili po ton karti RAL pulver plastificirani.Zastakljenje termoizolovanim staklima providnim ili u boji.Moguća dogradnja al.roletni, rolo ili fiksnih komarnika. m2 Pozovite!
2 MBAL2 VRATA od aluminijumskih profila sa ili bez termičkog prekida od odgovarajuće serije profila firme ALUMIL, jednokrilna i dvokrilna sa ili bez nadsvetla.Mogući su svi načini otvaranja:okretna, njihajuća, klizna, harmonika ili segmentna.Vrata mogu biti za različite namene: sobna, ulazna, garažna,...Aluminijumski profili mogu biti eloksirani ili po ton karti RAL pulver plastificirani.Zastakljenje termoizolovanim staklima providnim ili u boji.Moguća i ispuna termiozolovanim dekorativnim panelima. m2 Pozovite!
3 MBAL3 STAKLENE FASADE od odgovarajućeg sistema aluminijumskih profila firme ALUMIL svih tipova: klasična, polustrukturalna, strukturalna, spajder i panelnog tipa.Aluminijumski profili mogu biti eloksirani ili po ton karti RAL pulver plastificirani.Zastakljenje termoizolovanim staklima providnim ili u boji.Parapeti sa projektovanom termoizolacijom u sistemu ventilirane ili tople fasade. m2 Pozovite!
4 MBBOND ALUBOND FASADE od aluminijumskih kompozitnih panela sa odgovarajućom podkonstrukcijom i projektovanom termoizolacijom. Moguća kombinacija sa svim tipovima staklenih fasada.Paneli mogu biti površinski eloksirani ili po ton karti RAL pulver plastificirani. m2 Pozovite!
5 MBOGR OGRADE stepenišne, balkonske,.. od aluminijumskih cevnih profila, raznih oblika, raznih rukohvata.Moguća ispuna i raznim sigurnosnim staklima. m Pozovite!
kontakt
Red. br. Šifra artikla OPIS Proizvoda ili usluge Jedinica mere Cena
1